Infra Builders

Me olemme Infra Builders, yhteensä vuosikymmenten kokemuksella varustettu tuulivoimarakentaja. Jos etsit varmasti asiansa tuntevaa tuulipuistorakentamisen kumppania, käänny puoleemme.

Toteutamme tuulipuistohankkeissamme kaiken avaimet käteen -palveluna. Näin säästämme aikaasi ja kustannuksiasi sekä varmistamme taatusti laadukkaan lopputuloksen.

Uskomme puhtaasta pohjoisesta tuulesta elinvoimansa valjastavaan tulevaisuuteen.

Tahdomme rakentaa maailmaa, jossa yhteiskuntamme saa virtansa päästöttömästä tuulivoimasta.

Kantavana voimana kokemuksen tuoma osaaminen

Kantavana voimana kokemuksen tuoma osaaminen

Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme taustalla on pitkä historia tuulivoima-alalla. Alunperin olemme työskennelleet yhdessä NCC:n tuulivoimayksikössä.  Yrityskaupan jälkeen olemme jatkaneet samalla porukalla Infra Builders -nimellä.

Taustavoimanamme on kattava ymmärrys sähkönsiirto- ja jakeluteknologiasta, mikä takaa tuulipuistojesi hyötysuhteen, energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden.

Työmme jälki ei petä koskaan. Sen varmistavat meritoituneet ja ammattitaitoiset suunnittelijamme, asiantuntijamme, työnjohtajamme ja asentajamme.

Rakennamme kanssasi ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita tuulivoimapuistoja ja ennen kaikkea kestävää tulevaisuutta. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

Vastuullisuus

Rakennamme puhtaampaa huomista ja kestävää kehitystä. Tuulivoima on päästötöntä ja ympäristöystävällistä energiaa. Siksi vastuullisuuden luontoamme, yhteiskuntaamme ja ihmisiä kohtaan on näyttävä kaikissa tekemissämme.

Sosiaalinen vastuu

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista varmistamalla hyvät työolosuhteet ja varustamalla heidät viimeisen päälle laadukkailla työvälineillä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuulipuistojemme suunnittelijat ja rakentajat voivat hyvin ja viihtyvät työssään.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. He kantavat kaiken sen osaamisen, asiantuntemuksen ja kokemuksen, jonka varaan menestyksemme perustuu.

Ympäristö

Otamme huomioon ympäristön työmme kaikissa vaiheissa. Suosimme ympäristöystävällisiä työtapoja ja ratkaisuja, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän arvokasta luontoamme.

Pyrimme esimerkiksi aina hankkimaan työssämme käytettävän maa-aineksen mahdollisimman läheltä sekä valmistamaan betonin työmaa-alueella konsernimme omilla mobiilibetoniasemilla.

Alan kokeneinta kärkeä

Asiantuntijamme työskentelivät vuosikausia NCC:n tuulivoimayksikössä, joka on rakentanut suuren osan kaikista Suomen tuulivoimaloista.

NCC:n tuulivoimayksikkö myytiin 2020 vuodenvaihteessa betonirakentamiseen erikoistuneelle Siikajoen Betonitukulle. Kaikki 16 NCC:n tuulivoima-asiantuntijaa siirtyi kaupan mukana.

Nyt meidät tunnetaan Infra Builders -nimellä. Taustallamme vuosikymmenien kokemus tuulivoimarakentamista. Tiedämme mitä teemme ja pidämme kiinni siitä, mitä lupaamme. Takuuvarmasti.

Alan kokeneinta kärkeä

Kun kerromme olevamme kokenut tuulivoimapuistojen rakentaja, ei se ole vain tuulesta temmattu juttu – historiamme on todella alan pisimmästä päästä.

Ura meillä

Ura meillä

Hyppää mukaan maamme energiantuotannon tulevaisuuden aallonharjalle. Etsimme aina uusia tuulivoima-alan asiantuntijoita ja osaajia.