Palvelumme tuulisempaan huomiseen

Tuuli on tulevaisuuden voimaa, jota rakennetaan kirkkaan mielen, monipuolisen osaamisen ja pettämättömän palvelun voimin.

Kuljemme rinnallanne projektin alusta loppuun varmistaen taatusti laadukkaan lopputuloksen. Kun etsitte kokenutta kumppania tuulipuistorakentamiseen, kääntykää puoleemme.

VILLE PESONEN

VILLE PESONEN

Toimitusjohtaja
Infra Builders Oy
+358 50 373 2075

Sinua
palvelee

Asiantunteva henkilöstömme koostuu pitkän linjan tuulivoima-ammattilaisista. Iso osa henkilöstöstämme on ollut mukana tuulivoimarakentamisessa jo yli 10 vuotta ja vieläpä samassa tiimissä, jonka kesken teemme töitä tälläkin hetkellä.

Kokonaisvaltainen palveluprosessimme

Kokonaisvaltainen palveluprosessimme

Kaiken kattava avaimet käteen -palvelumme on sinulle käytännöllinen, selkeä ja kustannustehokas.

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse ostaa suunnittelua ja toteutusta eri osoitteista. Me toimitamme tuulivoimapuistosi kaikki infra- ja sähkötyöt.

Hoidamme tarvittaessa kaiken esisuunnittelusta maatöihin, betoniperustuksiin, sähköverkkoihin, sähköasemiin, 110 kV-linjarakentamiseen, valokuitu- ja tietoliikennetekniikkaan sekä varmennettuihin sähköjärjestelmiin.

Kokonaisuus on täysin omissa käsissämme. Läpinäkyvä ja tehokas toimintamallimme näkyy sinulle selvinä säästöinä ja helposti hahmotettavana projektina, jossa sovituista asioista pidetään kiinni.

Näin palveluprosessimme etenee

Selkeä kartta piirtää varman suunnan maaliin. Tuulipuistohankkeemme alkaa tarvittaessa esisuunnittelusta ja teknisestä tuesta lupaprosesseihin.

Teemme geotekniset tutkimukset hankelaueella ja avustamme sinua lupaprosesseissa, jotta paperityöt menevät varmasti kerralla oikein.

Nykyaikaisten tuulipuistojen on oltava kustannustehokkaita, pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä. Näihin vaatimuksiin ylletään suunnittelemalla ja toteuttamalla kaikki osa-alueet  milliäkään laadusta tinkimättä.

Luomme tuulipuistohankkeidemme menestykselle selkeät suuntaviivat geo-, maa-,  perustus- ja sähköpuolen suunnitteluosaamisellamme.

Lisäksi käytämme tuulipuistojen suunnittelussa apuna kumppaneitamme, jotka ovat moderneja alansa huippuosaajia ja kokeneimpia ammattilaisia.

Taivaiden korkeuksiin nousevat tuulipuistot tarvitsevat alleen kantavan maaperän. Pyrimme aina oman suunnittelumme avulla optimoimaan käytettävät kerrosrakenteet sekä hyödyntämään saatavilla olevat materiaalit mahdollisimman tehokkaasti. Näin säästämme ympäristöä hankkeemme lähtömetreiltä saakka.

Varmistamme terävimmän työn jäljen ja tehokkuuden tuulipuistosi maarakennustöissä hyödyntämällä moderneja koneohjausjärjestelmiä ja alan kokeneimpia alihankkijoita.

Tulevaisuuden voiman on seisottava vankalla pohjalla. Suunnittelemme ja rakennamme tuulipuistollesi perustukset, jotka varmasti kestävät tuulipuistojen elinkaaren ajan.

Valamme tuulivoimapuistoosi  perustukset  konsernin omien mobiilibetoniasemien, kuljetus- ja pumppauskaluston sekä valuporukoiden voimin.

Meiltä luonnistuvat myös erityisosaamista vaativat kallioankkuriperustukset, joita varten konsernin sisältä löytyy sertifoidut työntekijät sekä omat poraus-, juotos- ja jännityskalustot.

Infra Builders tarjoaa valikoiman sähkönsiirtojärjestelmien rakentamispalveluita ja projektinhallintatoimintoja, jotka voidaan räätälöidä tarjoamaan täysin suunniteltua, käyttöönotettua ja tuettua järjestelmää vastaamaan asiakkaan hankekohtaisia tarpeita. Palvelut ja projektinhallinnan tarjonta ovat tulosta vuosien kokemuksen sekä monivuotisten ja moniteknologisten sähköverkkojen rakentamisesta pohjoismaissa. Infra Buildersin kattava sähkönsiirto- ja jakeluteknologian ymmärrys mahdollistaa tehokkaan ja taloudellisen tavan käyttää sähköä älyverkkojen hyödyntämisen, korkean hyötysuhteen ja toimintavarmuuden avulla. Ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden infrastruktuuriratkaisujen avulla edistämme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuutta.

Olemme toimittaneet Tuulipuistohankkeisiin ratkaisuja muun muassa:

  • sisäverkot ja siirtoverkot
  • sähköasemat
  • päämuuntajat
  • lois- kompensointilaitteistot
  • suojatut ja varmennetut sähkö- ja dataliikenneyhteydet.

Yhteiskunnan lisääntyvät vaatimukset luotettavasta sähköntuotannosta haastavat vanhat tekniikat, samalla kun sähköverkot ikääntyvät. Infra Builders pystyy hallitsemaan hankkeita taloudellisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla monimutkaisuudesta huolimatta hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa sekä laajaa, tuote-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimaamme.

Palvelumme kattavat uusiutuvat energiateknologiat, sähkönsiirtojärjestelmät, sähkönjakelu- ja Smart Grid -teknologiat sekä tuotantolaitosten energiajärjestelmät. Olemme suomalainen energia-alan rakentaja, jolla on mittavaa kokemusta tuulipuistojen projektihallinnasta, toteutuksesta ja suunnittelusta.

Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa lisäarvoa ja kustannussäästöjä laajalla sekä monipuolisella rakennusalan osaamisella. Tukesin rekisteröimänä, valtuutettuna S1-sähköurakoitsijana voimme vastata monipuolisista ja vaativista sähköjärjestelmien rakennushankkeista kokonaisvaltaisesti aina hankesuunnittelusta toteutukseen.

Kokeneet ja ammattitaitoiset sähköasentajamme varmistavat aina työn laadullisen tuloksen ja tämän lisäksi voimme suorittaa vaativiakin järjestelmätason mittauksia, joilla taataan toimintavarmuus ja laatu kriittisimmissäkin hankkeissa.

Nykypäivän rakennusprojekteissa sähkö- ja tietoliikenneinfrastruktuurin toimituksen luotettavuus voi olla ratkaisevassa asemassa. Koska olemme riippumaton komponenttien ja palvelujen toimittaja, voimme hallita koko toimitusketjua ja taata, että kaikki teknologiaratkaisut voidaan hyödyntää projektissa. Kokeneet suunnittelijat varmistavat, että jopa kaikkein vaativimmat automaatiojärjestelmäratkaisut toimitetaan.

Tarjoamme työmaallesi monipuolisia asiantuntija- ja tukipalveluita, joiden avulla voimme varmistaa yhteisen tuulivoimaprojektimme etenevän mahdollisimman vakaasti ja tehokkaasti. Järjestämme mm. kaikki lakisääteiset palvelut itsellemme sekä tarvittaessa sinullekin.

Uusimmat referenssit


Tolpanvaaran tuulipuisto

13 voimalaa 2022 - >
Maatyöt Perustukset Sähköasemat Sähkö- ja tietoliikenneyhteydet Pääurakoitsijana

Läntisten tuulipuisto

14 voimalaa 2021 - 2022
Maatyöt Perustukset Sähköasemat Sähkö- ja tietoliikenneyhteydet Pääurakoitsijana